Hallo en welkom op de website van Evy. Mijn naam is Eefje van den Berg, opgeleid aan de Academie van Beeldende Kunsten Maastricht als Grafisch Vormgever, in 2010 is mijn eigen studio geboren en werk ik als freelance grafisch ontwerper.

In het laatste jaar van mijn studie is mijn interesse gewekt voor de irrationele manier van vormgeven en denken bij kinderen. Mijn belangstelling hierin is zo groot dat ik na mijn eindexamen de keuze heb gemaakt om naast mijn werk als grafisch vormgever ook met kinderen te werken. Uit mijn part-time baan bij het kindercentrum haal ik veel inspiratie.

Ik hou van het persoonlijk contact met mijn klant. ‘Evy ontwerpt speciaal voor u’. Van huisstijl, website tot geboortekaartje Evy maakt een ontwerp wat bij u past. Tijdens het gehele werkproces krijgt u de gewenste persoonlijke aandacht die nodig is om samen tot een succesvol ontwerp te komen.

Tijdens het ontwerpproces kan er worden gekozen om gebruik te maken van unieke foto's in uw ontwerp. Daarvoor werkt Evy Designs samen met Alain Dacier Fotografie.